Известие

Collapse
No announcement yet.

Brera-3.2 или 1750 tbi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Абсолютно,аз му предложих една,явно не и е обърнал внимание
    Стига пробутва твоята оферта бре. Поне да знаехте на колко навъртяни километра е.
    Има и една добра в соф-авто.
    Ходих да я оглеждам, добра е.
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...993&f1=details
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Стига пробутва твоята оферта бре. Поне да знаехте на колко навъртяни километра е.
      Има и една добра в соф-авто.
      Ходих да я оглеждам, добра е.
      http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...993&f1=details
      Споко ние знаем,аз съм само посредник,помагам на приятел от който не един и двама души са си купили Алфи.Лошото е че тия в Софавто не знаят на колко км. е
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Не за друго ама този раздел се напълни със теми от рода на избор между това/онова,между този мотор и онзи и никой не се е похвалил със автомобил,а това 5-тата тема със по 20страници и нищо..
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• В същия дух мога да попитам товаhttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...001&f1=details или това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...264&f1=details да си взема. И да ме извинявате, ама звука на ТБИ-то ми прилича на звука на пасатора в къщи. За 200 коньовата версия не знам, но имам наблюдение на 235 коня на Жулиетата, наистина върви като откачена, но относно разхода на гориво не е фрапантно по-различен от моя. За сравнение- 13-15л/100км градско Жужа, 14-16л/100км 159, извънградско 7.5-8.5л Жужа, 9,5-10,5л 159. 3.2 мотора бил морално остарял-тука ми напомня за спора дизел-бензин като дизела задължително трябваше да е с турбина, а бензина атмосферен. Хайде да набучат турбо и на 3.2 и тогава въобще няма да ме интересува дали е морално остарял. Истината е в обема, това е. Ако има вентилатор, още по- добре. Btw: колегата да идва с парите да му дам мойта та да се напъхам в едно морално остаряло V8
          Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
            Хайде да набучат турбо и на 3.2 и тогава въобще няма да ме интересува дали е морално остарял. Истината е в обема, това е.
            Така е колега, ама тука сравняваме ТБИ с 3.2 без турбина.
            Поздравления за прекрасния автомобил.
            пп този разход на 3.2 реален ли е щото моя е същия!?
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

В същия дух мога да попитам товаhttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...001&f1=details или това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...264&f1=details да си взема. И да ме извинявате, ама звука на ТБИ-то ми прилича на звука на пасатора в къщи. За 200 коньовата версия не знам, но имам наблюдение на 235 коня на Жулиетата, наистина върви като откачена, но относно разхода на гориво не е фрапантно по-различен от моя. За сравнение- 13-15л/100км градско Жужа, 14-16л/100км 159, извънградско 7.5-8.5л Жужа, 9,5-10,5л 159. 3.2 мотора бил морално остарял-тука ми напомня за спора дизел-бензин като дизела задължително трябваше да е с турбина, а бензина атмосферен. Хайде да набучат турбо и на 3.2 и тогава въобще няма да ме интересува дали е морално остарял. Истината е в обема, това е. Ако има вентилатор, още по- добре. Btw: колегата да идва с парите да му дам мойта та да се напъхам в едно морално остаряло V8
              Страхотен пример. Спортно купе клонящо към лимузините.
              Гледал съм сравнителен анализ между това мазерати, едно амг и порше панамера.
              Това са коли, които нямат нищо общо с двуврати купета от по тон и двеста триста.
              Отвсякъде за кола като брерата по добре стоящ е турбо бензиновия двигател.
              3.2 е като Лили Иванова, започва да става досаден та дори и скучен
              Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 16:15.
              К.М.

Comment

• Имах предвид, че само общи приказки, заяждане и нищо конкретно в темата. И по спомен звука на Лили няма нищо общо с V6. A колко нов е като концепция ТБИ могат да кажат само някои хора от този форум. Разхода ми е реален оптимален, според правилата за движение.
                Last edited by boian; d.m.y г., 16:24.
                Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Имах предвид, че само общи приказки, заяждане и нищо конкретно в темата. И по спомен звука на Лили няма нищо общо с V6. A колко нов е като концепция ТБИ могат да кажат само някои хора от този форум.
                  Е, извинявай, но да сравняваш това мазерати, дето има багажник 500 литра с брерата е по зле и от "Общи приказки".
                  К.М.

Comment

В същия дух мога да попитам товаhttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...001&f1=details или това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...264&f1=details да си взема. И да ме извинявате, ама звука на ТБИ-то ми прилича на звука на пасатора в къщи. За 200 коньовата версия не знам, но имам наблюдение на 235 коня на Жулиетата, наистина върви като откачена, но относно разхода на гориво не е фрапантно по-различен от моя. За сравнение- 13-15л/100км градско Жужа, 14-16л/100км 159, извънградско 7.5-8.5л Жужа, 9,5-10,5л 159. 3.2 мотора бил морално остарял-тука ми напомня за спора дизел-бензин като дизела задължително трябваше да е с турбина, а бензина атмосферен. Хайде да набучат турбо и на 3.2 и тогава въобще няма да ме интересува дали е морално остарял. Истината е в обема, това е. Ако има вентилатор, още по- добре. Btw: колегата да идва с парите да му дам мойта та да се напъхам в едно морално остаряло V8
                    Човек,знаеш че,една турбина доста заглушава мотора,ако на 3.2 се сложи турбина/не компресор/и той ще замлъкне малко,естествено ако му се остави сток генерацията,което обаче при такъв тунинг ще е пълна глупост

П.С.Предлагам да спреме с глупостите,модераторите да се погрижат за темата,и дано човека не се е обидил,и да се похвали скоро с някаква придобивка

---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:43 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Страхотен пример. Спортно купе клонящо към лимузините.
                    Гледал съм сравнителен анализ между това мазерати, едно амг и порше панамера.
                    Това са коли, които нямат нищо общо с двуврати купета от по тон и двеста триста.
                    Отвсякъде за кола като брерата по добре стоящ е турбо бензиновия двигател.
                    3.2 е като Лили Иванова, започва да става досаден та дори и скучен
                    Общите приказки са в твоя приоритет,обзалагм се че, можеби никога не си карал 3.2
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Човек,знаеш че,една турбина доста заглушава мотора,ако на 3.2 се сложи турбина/не компресор/и той ще замлъкне малко,естествено ако му се остави сток генерацията,което обаче при такъв тунинг ще е пълна глупост

П.С.Предлагам да спреме с глупостите,модераторите да се погрижат за темата,и дано човека не се е обидил,и да се похвали скоро с някаква придобивка

---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:43 ----------

Общите приказки са в твоя приоритет,обзалагм се че, можеби никога не си карал 3.2
                      Можеш само да се обзалагаш, нали знаеш
                      Карането на тези коли е възможно и извън форумните сбирки, особено, ако прекарваш доста време зад граница.
                      Но това какво общо има с настоящия спор.
                      Няма как да бъда разубеден, че турбо-бензиновите двигатели са далеч напред пред атмосферките. И това е съвсем логично и в рамките на нормалното.
                      Само дето не съм карал 1750 тби - 200 коня, а онази дето беше към 235. Уникален автомобил, поне за мен. Започва да "лети" от 1200 оборота, абе "бегачка", каквото и да се влага в тази дума. Но трябваше да слизам след 20 километра.
                      Отивам си в общи, сигурно пиша глупости вече.
                      К.М.

Comment

• Последни данни от реалността само за сравнение със заводските данни- разход на Жужа 1.4 ТБИ 170 коня извънградско 8/осем/ л/100км. А сега да помислим 1750 колко ще е?

Comment

Имах предвид, че само общи приказки, заяждане и нищо конкретно в темата.
                          Добре поне, че само и единствено в тази тема е така, а не в целия форум...

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                            Добре поне, че само и единствено в тази тема е така, а не в целия форум...
                            ха-ха
                            точка

Comment

Последни данни от реалността само за сравнение със заводските данни- разход на Жужа 1.4 ТБИ 170 коня извънградско 8/осем/ л/100км. А сега да помислим 1750 колко ще е?
                              Въпрос на предавателни числа, по каталог на ТБИ 235 коня дават 5,8л/100км и съм склонен да им вярвам, двг наистина е уникална разработка и работи с обеднени смеси в ненатоварен режим. Това разбира се е постижимо в случай, че "крепиш" някаква скорост от примерно 90км/ч, но пак си е постижение. В реалния живот и 8 да гори не е зле за тая фурия.
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Последни данни от реалността само за сравнение със заводските данни- разход на Жужа 1.4 ТБИ 170 коня извънградско 8/осем/ л/100км. А сега да помислим 1750 колко ще е?
                                не съм се заяждал, ако визираш мен - съжалявам и се извинявам, че така е прозвучало
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X